Kontakta oss | Boka tid | Priser | |
ESTETISKVISION

Välj en klinik med hög kompetens och upplev skillnaden!

Slider

Kemisk peeling

Vi är stolta över att vi på Estetiskvision kan erbjuda det senaste inom kemisk peeling som är PRX-T33. Det här är nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar.  PRX-T33 är en kombination utav triklorättiksyra (TCA) och väteperoxid vilket gör så det blir en ”snällare” behandling än traditionell TCA vilket innebär att den inte ger oönskade sidoeffekter, frosting eller ljuskänslighet. Det är en nästintill smärtfri behandling. Önskar du få en jämnare hudton, mer spänst och lyster utan nålbehandling så är det här för dig! Det går även att kombinera med alla våra behandlingar, det kan även förstärka effekten av microneedling och injektionsbehandlingar genom att PRX-T33 stimulerar på cellulär nivå.

Vad hjälper PRX-T33 för?

PRX-T33 hjälper mot, torr hud, rynkor, linjer, förlorad fasthet och elasticitet, ojämna pigmenteringar, ärrbildningar, solskadadhud, porer, bristningar och ger en boosting till huden.

Hur går behandlingen till?

Vi börjar med rengöring av huden sedan appliceras PRX-T33 på en väl rengjord hud. Applikationen sker via pensel eller manuellt med en speciell massageteknik. PRX-T33 appliceras lager för lager för att nå djupaste hudlagren.
Behandlingen avslutas sedan med speciell eftervård.

Behandlingen kan göras under alla årstider då den inte ger någon ljuskänslighet.

Hur många behandlingar behövs?

Det är en kur på 6 ggr med 1 veckas intervaller. Rekommendation är sedan enstaka underhållsbehandlingar med 2 månaders intervaller.