Kontakta oss | Boka tid | Priser | |
ESTETISKVISION

Välj en klinik med hög kompetens och upplev skillnaden!

Slider

Permanent hårborttagning

Vi på EstetiskVision är stolta över att kunna erbjuda det absolut senaste inom permanent hårborttagning med laser.  Vi är den enda kliniken i hela Värmland som erbjuder Soprano ICE Platinum som är nr 1 i världen gällande permanent hårborttagning. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra laser, vilket innebär att du sparar både tid och pengar när du väljer den mest effektiva maskinen på marknaden.

Soprano Ice Platinum är en av de modernaste utrustningarna på marknaden och kan behandla behandla de flesta hud- och hårtyperna som ett resultat av dess tre i en funktion. Laserbehandlingen kan även göras året om inklusive på sommaren på solbränd hud. Behandlingen är mer eller mindre smärtfri.

De flesta andra maskinerna på marknaden arbetar däremot endast med en laservåglängd vilket gör att dem inte går att jämföras med Soprano Ice Platinum.  Soprano arbetar med tre olika våglängder samtidigt för att kunna behandla håret på alla dess djup: YAG, Alexandrit och diodlaser :

Alexandritlaser 755nm lämpar sig bäst för behandling på tunnare hår och ljusare hudtyper då den arbetar väldigt yttlig.
Diodlaser 810nm arbetar djupare och har därför mindre brännrisk och lämpar sig bra för grövre hår och mörkare hudtyper.
Nd:YAG 1064nm är ett säkrare alternativ för mörkhyade eftersom den har mycket mindre melaninabsorbtion och arbetarar djupare.

Hur går behandlingen till?

Innan ni kommer till oss så ser vi helst att du har rakat området som ska behandlas. Sedan kommer en gel appliceras på din hud för att handenheten ska glida lätt och samtidigt skyddar. Laserljuset kommer absorberas av hårsäckarna i huden där det omvandlas till värme vilket gör att hårsäckarna elimineras.

Efter behandlingen kan behandlingsområdet svullna och man kan se en lätt rodnad men det är övergående. Övergående lätta brännmärken är högst ovanliga att få.

Hur många behandlingar behövs?

Det rekommenderas ca 4-6 behandlingar för att uppnå maximal resultat. Det är viktigt att inte epilera, vaxa eller noppa behandlingsområdet mellan behandlingar eftersom det kan påverka behandlingsresultatet då det kan rubba normala växtfasen.

Hur ofta lasrar man ?

Ansikte : Behandling efter 4veckor
Armhålor : Behandling efter 4-6veckor
Ben: Behandling efter 8-12veckor
Övriga kroppsdelar : Behandling efter 6-8veckor