Kontakta oss | Boka tid | Priser | |
ESTETISKVISION

Välj en klinik med hög kompetens och upplev skillnaden!

Slider

Fillers

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk.
Hyaluronsyra som används i fillers är ett kroppseget ämne som binder fukt i huden, ger volym och bidrar till ny vävnad. Då hyaluronsyra är ett kroppseget ämne medför fillers generellt en väldigt liten risk för allergiska reaktioner och andra biverkningar.
Fillers injiceras på olika djup i huden för att fylla ut rynkor, återfukta, skapa volym, forma eller återskapa förlorad volym.

Trygghet

Vi på Estetiskvision använder oss enbart av erkända och välbeprövade fillers. Alla våra fillers är CE-märkta och icke-animaliska. Hos oss utförs alla fillers behandlingar av legitimerad och certifierad personal därför är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliten det går på marknaden.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen är inte särskilt smärtsam eftersom fillern innehåller lokalbedövning samt att vi alltid erbjuder extra bedövningskräm. Fillers injiceras efter noggrann tvätt av hudytan i den delen och med det djupet som krävs för att uppnå den effekt som eftersträvas med olika tekniker. Resultat ses direkt efter behandling. Efter behandlingen kan man se svullnad, rodnad och få något litet blåmärke som försvinner inom några dagar. Allvarligare biverkningar finns rapporterade men är mycket sällsynta.
Vi rekommenderar att avstå från fysisk aktivitet, bastubad, massage mm under de första 24 timmarna efter en fillerbehandling.

Hur länge håller en behandling?

Eftersom hyaluronsyran i fillers är ett kroppseget ämne så bryts den ned så småningom och behandlingen behöver göras om, men generellt så håller en fillersbehandling 4-12 månader beroende på vilket område som behandlas, vilken filler som används och kundens egna förutsättningar.  Det finns vetenskapligt bevisat att om man upprepar fillerbehandlingen så blir effekten långvarig och kan finnas kvar många år efter behandlingen.