Kontakta oss | Boka tid | Priser | |
ESTETISKVISION

Välj en klinik med hög kompetens och upplev skillnaden!

Slider

Ansiktsbehandlingar, Casmara

Vi erbjuder lyxiga ansiktsbehandlingar av Casmara som avslutas med den kända exklusiva stjärnprodukten från Casmara; Algae peel-off ansiktsmask.
Ansiktsbehandlingarna från Casmara är gjorde från framkallade extrakt från marina alger som har kraftigt fuktgivande egenskaper. Det kombineras med olika aktiva ingredienser beroende på vilken effekt som önskas. Våra ansiktsbehandlingar skräddarsys för din hudtyp enligt ditt önskemål.

Casmara ansiktsbehandlingarna vi erbjuder är följande;

PURIFYING BEHANDLING
En syresättande behandling. Det är en exklusiv renande och syresättande skönhetsplan som revolutionerar vanligt protokoll inom ansiktshygien med Cosmetic Drone Technology och rent syre. Purifying Treatment är så mycket mer än en rengöring; det är en revolutionerande och unik behandling som renar huden på alla nivåer, utan att behöva kompletterande produkter. Externt eliminerar den lagret av ytliga föroreningar och det underlättar borttagandet av pormaskar. Internt avgiftar den cellerna samt syresätter dem och tillför energi vilket förlänger cellernas liv och får dem att fungera till 100%.  Purifying Treatment kombinerar medicinsk teknik och professionell kosmetika för att syresätta och rengöra huden, så att den andas igen.

SKIN SENSATIONS BEHANDLING
En återupplivande och anti-age behandling. Personaliserad professionell stärkande behandling i engångsdos faser kombinerad med fördelarna från Algea Peel-off Gold Mask 2080. Högteknologisk ansiktsmask med 24K guld som ger näring, återupplivar och stramar åt huden. Injektion av vitaminer och mineraler. De väsentliga spårämnena som huden behöver för att återställa balansen som förlorats under tidens gång.

RGNERIN INHIBITOR CONTRACTURE BEHANDLING
En regenererande och anti-age behandling.  Förnyande ansiktsbehandling i engångsdos faser kombinerat med fördelarna från RGNERÍN Algea Peel-Off Mask 2055, högteknologisk ansiktsmask med aloe vera-extrakt och linfrön. Regenererande och lugnande verkan.
Botox effekt. Inga injektioner, inga biverkningar. Fyller ut rynkor och suddar ut små skönhetsfel.

INTENSIVE Q10 BEHANDLING
En föryngrande behandling för extra torr hud. Professionell och individuell energibesparande behandling i engångsdos faser kombinerad med fördelarna från Algae Peel-off Vitamin Vegetable Mask 2030.
Högteknologisk ansiktsmask med C-vitamin och dill. Stimulerar syntesen av kollagen och ger större elasticitet i huden. Högkvalitativ föryngrande cellulär kosmetika. Reaktiverar huden tack vare energistimulering på cellnivå. Närande och föryngrande verkan.

INFINITY FÖRYNGRINGSBEHANDLING
En global föryngringsbehandling. Professionell behandling med ultraföryngrande verkan är en fusion av neurokosmetik, genomik, epigenetik, dygnsrytmen, välbefinnande och regenerativ kosmetika. Ett nytt och revolutionerande koncept av intelligent kosmetika som omvänder tecken på åldrande på ett holistiskt sätt med extraordinära resultat.

AGE DEFENSE FÖRYNGRINGSBEHANDLING
AgeDefense en exklusiv anti-age ansiktsbehandling i engångsdos faser med avancerat 360° globalt anti-age system med PRO & PREBIOTISK TEKNOLOGI kombinerat med fördelarna från PREBIOTIC IONISABLE MASK. 4:e generationens ansiktsmask, den enda i världen som tillåter användning av joniserings teknik och elektroporering tack vare dess ledningsförmåga. Skönhetsbehandling formulerad på en bas av probiotika, prebiotika och andra högteknologiskt avancerade naturligt aktiva ingredienser som gör att AgeDefense verkar på ett revolutionerande sätt. Det förstärker den första barriären i hudens försvar vilket ger ett extra skydd mot tidens gång tack vare aktiva innovativa naturliga ingredienser.

OCEAN MIRACLE BEHANDLING
En stärkande och anti-age behandling. Personaliserad professionell stärkande behandling i engångsdos faser kombinerad med fördelarna från Algea Peel-off joniserbar Ocean Miracle Mask 3010. Högteknologisk ansiktsmask med Wakame Alger med ultrastärkande verkan.
En toppmodern mask som möjliggör användning av elektroporation och joniseringsteknik tack vare dess konduktivitet.
En kosmetisk produkt med marin bioteknologi som har stärkande effekt och verkar tillsammans med fördelarna från havsvatten.

SHINESTOP SELECTIVE DERMOPURIFYING BEHANDLING
En behandling som ger matt effekt för en fet hud. Professionell och individuell mattande behandling i engångsdos faser kombinerad med fördelarna från Algae Peel-off Reaffirming Mask 2020. Högteknologisk ansiktsmask med kiselgur med avgiftande och fuktighetsgivande effekt. Sluta skina. Intelligent kosmetika för fet hud och/eller överflödig glans. Även för hud med förstorade porer.

ADVANCED NÁCAR BEHANDLING
En uppljusande och anti-age behandling. Advanced Nácar Treatment, en professionell anti-age behandling med uppljusande och lystergivande effekt som behandlar och förhindrar fläckar, ger lyster i ansiktet och bekämpar ålderstecken tack vare nya generationens ingredienser och den mest avancerade tekniken. En global behandling som ger huden perfektion och skönhet. Formulerad med aktiva, exfolierande och renoverande ingredienser som motverkar melanogenes och depigmentering av huden samt har reparativ och anti-age verkan.

EYE PERFECTION BEHANDLING
En global föryngring för ögonen.  Eye Perfection är en avancerad professionell behandling med globalt föryngrande verkan som är noggrant utformad för att behandla ögonkonturen. Behandlar alla synbara ålderstecken som, påsar, mörka ringar och periorbitala rynkor (kråkfötter och rynkor). En revolutionerande behandling med hög effektivitet och icke-irriterande som sammanfogar naturliga ingredienser och banbrytande teknik för att föryngra utseendet och försköna det från första sessionen. Den kombinerar tillväxtfaktorer, medicinska botaniska extrakt och egenutvecklad teknik inspirerad av karboxyterapi med kapacitet att föryngra ögonkonturen från första sessionen.

Den här behandlingen kombineras med vår pressoterapi glasögon för intensiv avslappning.